Wednesday, March 23, 2011

Syukur ke hadrat ilahi

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah s.w.t. ke atas kejayaan yang telah Kau berikan kepada hamba Mu ini . walaupun aku x dpt semua A . tp result aku boley di katakan baik dan cantik jugak . first2 mmg aku frust ckit sbb aku trget dpt 5 A . tp bila aku tgok ckgu2 happy dan paling penting . ibu  juga happy , aku macam nak menangis.result yang aku dpt adalah  2 A 6 B 1 C . bi je yg terpesong.HIHI . cikgu BI aku pon cakap ramai yang x ok BI . x tau la kenapa . oh ye , nak tahu lebih detail ek , aku dapat Bahasa Melayu A + , Sejarah A - , Agama B + , Seni B + , Math B + , Science B + , Reka Cipta B , ICT B , Bahasa inggeris C . ok la kan ? :)






terima kasih kepada semua , kepada kawan2 , kejayaan aku x kan macam nie kalau korang semua x tolong aku mase dulu , x semestinye aku berjaya sekarang , aku akan lebih berjaya dari korang suatu masa nantikan . maybe korang akan lebih berjaya dari aku kelak :) Congratulations semua :))

5 comments:

Aizat Hamdan said...

pergh !! cepat gile kau wat entry..haaa. esok aku wat !!!! weeeekz.. tahniah :)

Nana / Shazy said...

nak bace
haha
thank you :)) love u
heheheh

SITI NURUL ASHIKIN said...

biase lha excited . hihi , ape2 pon thniah ye awak . untung awak dapat result cantik . kita tak :(

purplelove said...

congrate lah yea dgn rslt spm..

Nana / Shazy said...

result semua org bagus2 la. jngn la pikir macam 2. kita da usaha :)

lisa lagi ok . 4 A :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...