Sunday, January 16, 2011

Wish you are here FATHER !

aku nak peluk die ,
aku nak kiss die
aku nak naek atas badan die time g mandi laut
aku nak jamming dengan die
aku nak makan dengan die
aku nak rasa masakn die
bolehkah semua ini jadi realiti balek?

ayah , 17/1/2011
4 years without you
i miss your laugh
i miss your smile
i miss you very very very very much!!!!!!!!!!!!
did you know that?

masih aku ingat bila ayah pergi dari kami semua
bila ayah tinggalkan kami semua tanpa sepatah kata, sebarang pesan
tanpa apa-apa
hanya semangat dan kasih sayang ayah yang jadikan diri aku kuat sekarang nie
kau ingat aku kuat?
kau ingat aku boley lalui semua ini
kadang2 aku menangis, rasa nak meraung kau tahu!
melihat keseronokan oarang laen bersama ayah masing2
tapi aku? adek2 aku?
sebab 2 aku kene kuat . aku kene kuat!
semuanye kerana sape??
kerana ibu,aku tahu akulah punca die jadi kuat
sebab 2 aku x nak kecewakan die dengan menangis depan die
aku sanggup lakukan apa sahaja asalkan ibu gembira seperti ayah masih ada dulu

biarlah ayah pergi,
bukan salah ayah
nana tahu ayah
walaupun kadang kala nana x relakan semua ini berlaku
tapi nana kuatkan semangat

boleh x datang dalam mimpi dan pesan sesuatu yang boley nana pegang seumur hidup nana.
boleh ek.
sebab nana rindu nak dengar suara ayah .
I MISS YOU SAPRUDIN B ANUAR BEK

4 comments:

Sekamar Rindu said...

salam..

singgah folo ur blog..

atiqah said...

nana....
yup2!!!!nana kene jadi sangat kuat....and nana kene yakin yang Allah dah menetapkan sesuatu yang jauh lebih baik untuk arwah ayah...sekurang-kurangnya,arwah dah tak tanggung sakit lagi.....kita doakan jer moga arwah bahagia kat sana.
and sama2 doa supaya nana boleh jumpa arwah dalam mimpi walaupun sekali.

AL-FATIHAH

p/s :kak iqah sgt rindu dengan arwah nenek....terkilan sebab masa dia meninggal tuh kak iqah tak dapat balik...and since dia meninggal,kak iqah tak pernah dapat ziarah kubur arwah =(

Mohd Hisam Bin Md Yasin said...

sabarlahhhh . :) senyum .

Nana / Shazy said...

terima kasih semua .
x pela kak iqa
t da balek malaysia kite g sama2 k :)

terima kasih abg bamok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...